Thursday, 24 April 2014

gemuk

assalammualaikum.

oke lama dah tak mengeblog ni. dah dok sesorang kat sini. line pon cun nahh apa lagi. mari mengeblogggg.

oke entry pasal gemok kan ?
aku gemuk ke ?  -,-

cop.cop.cop.
nak cerita dulu.
harini aku datang manjalara utk buat lesen. bawak sasa sekali. dann suratan dan kebetulan. ramai sangat ex seksyen 4.

oke nak jadi cerita masing masing cakap aku gemuk.
ya. aku gemuk. ni aku ngaku aku gemuk ni.
AKU GEMOK.
puas hati ?
dah.
jgn ulang byk kali.
apa dah tak de benda nk cakap ke? kenapa eh?

"mcm mana boleh gemok ni"
"ishh semangat betul"
"naik ah kau ni"

ahhhh sakit hati.

Monday, 27 January 2014

im back

eh hai.

janggal.
lama hilang.
idea kosong.
setahun lagi tempoh pengajian. mungkin sambung mungkin tidak.
moga doakan aku berjaya di hujungnya,
insyaallah

amin--

Tuesday, 9 July 2013

Ramadhan

Assalammualaikum

Alhamdulillah . Ramdhan kali ini aku masih bernafas . Syukur ya allah . Ntah kenapa, ramadhan kali ini aku berasa excited . Walhal sama je kan? Aura ramadhan kuat terasa . Hingga kan tadi masa makan kat Terminal Segamat tuh ada rasa serba salah, rasa macam orang yang puasa . Tengok orang kiri kanan pon rasa pelik . Haha . Mengade kan ?

Sekarang . Dalam bus. Off nak balik Kota Damansara. Nak sambut puasa dengan mama ayah along dan adek2 . Hehe . Mengada lagi kan?

Esok mula bazaar ramadhan . Seperti biasa bazaar ramadhan dah jadi rutin wajib family dila . Ini la sumber rezeki untuk raya . Alhamdulillah , sem ni class smpai khamis . So hari khmis . Lepas class boleh terus gerak kl . Dan ahad akan naik train 11 mlm . :)
Rasa macam dah dengar bunyi mereka2 yang dila asyik balik ? Katanya dila mengada2 nak balik . Macam dila je ade family . Tapi mereka pernah tahu kenapa dila balik ? Hmmm . Mereka pon x teringin nak tahu . Biasa lah manusia cuma tahu cakap .

Ramadhannnn .
Ramadhannnn .
Ramadhannnn .
*tarik nafas*

*pause*

*zai bangun*

Esok mula dah puasaaa .
Kat fb kat tweet . Riuh masing2 khabarkan salam ramadhan . Kawan A ucap Kawan B . Dan begitu la selanjutnyaa .
Aku baca aku senyum .
Aku like aku retweet .
Itu la keje aku . Haha .

Ramadhan aku seperti biasa .
Yang lain ? Ntah .
Yang bersuami . Yang busy nak final
Aku doakan semoga ramadhan ni memberkati hari korang semua yee .

Untuk kita yg di perantauan ni . Hahh . Sama2 la sahur meggie ye .hahah .

Ok . Nk sambung tidur . See yaa .

Monday, 1 July 2013

Fin

Assalammualaikum .
Balik class FIN yg superb blur . Dah chapter 2 tapi x tahu apa2 lagi . Lepas ni mandrin . Ya allah lagi stressssss .
Redha je la keje tak buat .

Ok . Nak tidur jap ye . See yaaa .

Sunday, 9 June 2013

semester 5 , BE NICE PLEASE .

assalammualaikum

first ebtry for this sem. waaa . alhamdulillah semua bermula dengan baik. dan aku mengharapkan semua nya akan lebih baik dari sem sem sebelum .
- bilik ? alhamdulillah .
- roomate ? alhamdulilah .

untuk sehari ni rasa semua nya ok . kejap lagi nak g bandar nak beli barang2 yang tak cukup tu.

wish the best for me please :):)