Sunday, 5 May 2013

im back

assalammualaikum ,
hai semua , lama sangat tak update kan ? dah bersawang dah belog ni . dengan entry im back ini . rasanya macam dah nekad nak aktif balik belog2 ni . ramai yang pertikaikan dalam kemodenan sekarang masih ada lagi ke zaman belog ni ? rasanya dila berbelog bukan mengejar glamor dunia belog , dila cuma menggunakan ruang di sini sebagai satua ruang meluah apa yang ada . awak sendiri boleh lihat belog dila , alahai simple la sangat2 . dah malas sangat nak semak kan dengan itu ini . haha lagi pon bukan reti sgt , hehehe
dan kebetulan lappy tersayang baru balik dari kedai . cuma malang nye blackberry dila problem . rasa memang minta bb baru tuh . tak apa lah tunggu je la duit sem depan ye :)