Saturday, 23 February 2013

mama sakit :(

assalammualaikum,

dah lama tak updated kan? hehe.
kali ni dila semua. tetiba mood tanak guna blogskin. dan ini lah hasilnya.
dugaan lagi, bila mama sakit. tak tahu lah apa yang tak ken, penyakit yang tiada tahunya.
sedih perit tengok mama menahan perit macam tuh. seminggu dua ni, dila banyak skip class. rasanya kalau dila balik Segamat pun dila tetap tak leh nak fokus. Ada ura-ura yang cakap kalau dila tak balik pon bukan boleh tolong mama hilang sakit, tapi paling tidak dila ada depan mata mama kan? Itu lah manusia kita, hanya tahu berkata-kata. bila dah kena depan mata bru tahu sakit nye tengok orang yang kita sayang sakittt ..
and one more thing, ada yang cakap dila reka-reka cerita mama sakit. alahai derhakanya dila andainya menidakkan kesakitan mama yang ada. Ia seolah2 mendoakan mama sakit.
persetankan saja apa mereka mahu kata kan ?