Thursday, 13 December 2012

boleh ke ?

assalammualaikum

sehari dua yang sangat tertekan. bangun tidur pergi class balik bilik sambung tidur. alahai tak best nye dunia. baik mati kalau cenggini. ishh apa aku cakap ni kan. tak bersyukur! sabar dila sabar. kan best kalau ade mama :')

recently,
perghhhhh ! amik kau recently terus . haha .
dua tiga hari ni , aku risaukan pasal studies aku . aku tanak sampai part sevennnnnnn .
teringat cerita suhaila kisah part 6 tapi still ade 10 paper tak amik .
kisah aku ? aku masih ade 3 4 paper carry . macam mana ni ?
aku ni dah la lemah bab bab cenggini .
pada fikiran aku lebih baik aku drop daripada hari esok aku kena repeat .
tetapi aku sesorang . mampu ke aku ? dengan aku yang sebegini ? boleh ke aku ?
alalalalayaiii .